Kabataş Fatih Anaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Özgüveni ve farkındalık düzeyi yüksek, ilgi ve yeteneklerinin farkında; kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü, öğrenmeyi seven ve mutlu bireyler olarak yetişmelerine temel oluşturarak okul yaşamını sevdirmek ve orta öğretim kurumlarına hazırlamak.

Başarılar: Okulumuz ´´Beyaz Bayrak´´ sahibi olmakla birlikte ´´Temiz Okul Belgesi´´ de almaya hak kazanmıştır.

Saatler: 09.00-14.00
Isınma: kalorifer
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: Velilerimiz kendi imkanları ile ulaşım sağlamaktadırlar.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kabatasfatihanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Atatürk İO Caddesi Kabataş/ORDU

Öğretim Şekli :Normal eğitim

Yerleşim Yeri - İlçe Emniyet Amirliği yolu üzeri, Atatürk İlkokulu yanında bulunan okulumuz bağımsız Anaokuludur.

Adres - Atatürk İO Caddesi Kabataş/ORDU

Ulaşım Velilerimiz kendi imkanları ile ulaşım sağlamaktadırlar.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezinde bulunan okulumuz, yürüme mesafesindedir.