2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA BAŞLIYORUZ

Degerli Veliler;

Doğduğu günden itibaren varlığımızı varlığına adadığımız küçük mucizelerimizi, akranları ve öğretmenleri ile sosyal hayata karıştırma vakti geldi.

Anaokulu; çocuğumuzun "gerçek dünya" ya attığı ilk adımdır aslında. Tüm üyelerini tüm özellikleri ile tanıdığı, düzeni ile ilgili her ayrıntıya hakim olduğu muhteşem "aile evi" ortamından çıkarak, henüz tanımadığı akranları ve kuralları ile "okul" ile tanışmaktadır. Okul, beraberinde "uyum" ve "süreklilik" kavramlarını da çantasına koyuverir ve yeni bir yolculuk baslar.

Bu değerli yolculukta; çocuklarımızın yeni bir hayata " MERHABA" dedikleri yolu güven taşlarıyla oluşturmaları için "HER ÇOCUK ÖZELDİR" prensibi, bizim rehberimiz oldu.

Çocuğun mutluluğunu esas aldığımız bu yolda sizlerle yürümekten mutluluk duyarız.

Yeni egitim-ogretim yili tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimiz icin hayırlı olsun.

08.09.2024 9

08-09-202408-09-2024